Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Στα άστρα κι ακόμα παραπέρα από την καταδίκη του βούρκου!



Aυτό το κείμενο προσφέρεται για ονειρευτές, δέκτες μηνυμάτων από ιδιαίτερους εσωτερικούς κι εξωτερικούς κόσμους, "σαλεμένους", φευγάτους, ταξιδιώτες που ακολουθούν απόμακρες & δύσβατες διαδρομές, δραπέτες από "συμφωνημένα συμβόλαια" και συναινετικές πραγματικότητες, παράξενους τύπους που απωθούν trendy παρέες της πόλης και κουρδιστά στρατιωτάκια πολιτικών σεχτών και αντιερωτικούς διανοητές.
 Οι υπόλοιποι έχετε προειδοποιηθεί, εμμέσως πλην σαφώς. Αλλά δεν θα χάσετε και τίποτα, εκτός ίσως από το να θιχτούν παγιωμένες πεποιθήσεις σας. Δηλαδή ό,τι πιο υγιές, αν είστε δεκτικοί σε νέα ερεθίσματα και σίγουρα καθόλου βαρετά αν και συχνά ενοχλητικά για όντα εθισμένα στα δόγματα!

 -Συμβουλή στον αναγνώστη: αν διαθέσεις χρόνο να διαβάσεις αυτή την ανάρτηση, θα ήταν χρήσιμο κι εξυπηρετικό και ακόμη πιο κατατοπιστικό να εμβαθύνεις μελετώντας και τους συνδέσμους που περιέχονται εντός και κάνοντας και, γιατί όχι; τη δική σου προσωπική έρευνα επί των ζητημάτων που θίγονται-

Στα άστρα κι ακόμα παραπέρα από την καταδίκη του βούρκου!

"Όλοι ζούμε στο βόθρο, αλλά κάποιοι από εμάς κοιτούν προς τα άστρα!"
Δεν χάριζε κάστανα ο Όσκαρ Γουάιλντ!

Αλλά για σκεφτείτε πώς θα ήταν αν κάποια στιγμή εκτοξευόμασταν σαν βέλη νεογέννητου φωτός από την μπόχα του βόθρου κατευθείαν στα άστρα!
Και πώς θα μπορούσαμε να προσδιορίσουμε αυτό το "βόθρο" ή "βούρκο" στον οποίο έχει βυθιστεί ο άνθρωπος;
 Ας τον χαρακτηρίσουμε, λοιπόν, ως:
Ακινησία, κι ας έχουμε συχνά την αντίθετη αίσθηση, στασιμότητα, απελπιστικά κοντόφθαλμες οπτικές, οχλοποίηση-αγελοποίηση, οι μεγαλύτεροι δηλητηριαστές της ανθρωπότητας είναι αυτοί που δημιουργούν οπαδούς: στην πολιτική και τα ιδεολογικά κατασκευάσματα, σε θρησκείες, κενά ουσίας "ιδανικά", τάσεις και ρεύματα τέχνης, ποδόσφαιρο κλπ, αυτ-απάτη, κατοχή από αντικείμενα και υλιστικές αγκυλώσεις, φοβίες κι εμμονές, επιδημικά παθολογική βλακεία που αυτοτροφοδοτείται και αναπαράγεται σε κάθε πτυχή του κοινωνικού βίου.

 Τα τερατογεννήματα που διαμορφώνουν δομές και χρήσιμες τάσεις και δόγματα, μέσα στο βούρκο, αφθονούν:

  • Οικολογικό κίνημα. Όπου το αυτονόητο για κάθε υπεύθυνο άτομο μετατρέπεται σε παντιέρα και πολιτικό εργαλείο για να υπηρετήσει σκοτεινά οικονομικά και στρατιωτικά συμφέροντα. "Πράσινα καύσιμα" για στρατιωτική χρήση με απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και βιοκαύσιμα, που για την παραγωγή τους μειώνονται αισθητά οι εκτάσεις για καλλιέργειες αναγκαίες για τη διατροφή των πληθυσμών κι ενεργειακή "λύση" μέσω πυρηνικής ενέργειας.
  • "Ελεύθερη Αγορά", όπου οι αναγκαίοι λειτουργικοί κανόνες και ρυθμιστικές παρεμβάσεις καθορίζονται από τα ολιγοπώλια και τα καρτέλ και οι όποιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί αποκτούν σιγά σιγά διακοσμητικό ή αποπροσανατολιστικό ρόλο.
  • "Απεριόριστη ανάπτυξη", σ'ένα από τη φύση του πεπερασμένο σύστημα όπως ένας πλανήτης και ειδικά όταν δεν αξιοποιούνται πραγματικά οι ανανεώσιμες κι εναλλακτικές πηγές ενέργειας ή μονίμως υποτιμούνται κι αποκρύπτονται απίστευτες κι όμως αληθινές λύσεις και παράλληλα ολόκληρα οικοσυστήματα καταστρέφονται με γνώμονα τα υπερκέρδη.
  • Δαρβινισμός και Κοινωνικός Δαρβινισμός - κλικαρε στο σύνδεσμο και διάβασε το πολύ αξιόλογο άρθρο. Η τυχαιότητα του Δαρβίνου είναι μια από τις μεγαλύτερες ever απάτες- Να γιατί ο δαρβινισμός είναι μια αντιεπιστημονική αυθαιρεσία! . Κι ακόμα, υποτίθεται, ότι ψάχνουν οι κρετίνοι το συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε άνθρωπο και πίθηκο. Ζούμε σ'ένα κόσμο συναρπαστικό: των μορφογεννετικών πεδίων - κλίκαρε και ενημερώσου για το τι σημαίνει αυτό που μας επισημαίνει ο πρωτοπόρος επιστήμονας Ρούπερτ Σελντρέικ- και των φράκταλς, μάθε για τη μαγεία τους. Ζούμε σε πεδία ακατανόητων για την ανθρώπινη αντίληψη διαδικασιών που δίνουν σχήμα και μορφές από τα ανθρώπινα κύταρα που ενώνονται για να συγκροτήσουν με εκπληκτική τελειότητα τα όργανα του σώματος έως στους πλανήτες, ρυθμίζοντας τις ακριβείς τροχιές τους και τους γαλαξίες με τις δικές τους κινήσεις! Και μάλιστα, μελετήθηκε κι αποδείχτηκε η επίδραση των σκέψεων, μέσω των δονήσεών τους, στο ίδιο το DNA, που λειτουργεί ως ενεργειακή γλώσσα σ'επαφή με μια πρωτογεννή κοσμική συνείδηση! Διάβασε τo τρομερά ενδιαφέρον άρθρo, στ'αγγλικά, για τη χρησιμότητα του μέχρι τώρα σκουπιδοDNA ή junk DNA
  • "Γενική Θεωρία της Σχετικότητας". Μια θεωρητική σύλληψη -διάβασε περί αυτού και το βαρύ πλήγμα που δέχτηκε από την Κβαντομηχανική, που αν και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ πειραματικά, φορέθηκε "καπέλο" σε όλο τον επιστημονικό κόσμο και αποτέλεσε δόγμα!  Πειράματα, που έγιναν και στο διάστημα κι όχι μόνο στο CERN, απέδειξαν απλά ότι δεν ισχύει  κλπ κλπ...

Σε όλα αυτά, που επηρεάζουν ανάλογα και τις φαντασιακές σημασίες των κοινωνιών, συμπεριλαμβάνω και κάθε είδος -ισμούς. Πολιτικούς, καλλιτεχνικούς, πνευματικούς.

Και ποιο θα μπορούσε να είναι το "όχημα εκτόξευσης" από το βούρκο στα άστρα;

Ο δρ.Τίμοθυ Λήρυ κάτι είχε πει παλιά για το φυσικό μηχανισμό του ανθρώπου: η εκστατική διαίσθηση, ο εκστατικός θαυμασμός, η εκστατική ακριβής κίνηση!
 Για να συμβάλλω κι εγώ από την πλευρά μου λέγοντας για τα φωτεινά αστέρια των πιο ευγενών και μεγαλόπρεπων ιδεών και επιθυμιών, που ξεφεύγουν από θανάσιμες παγίδες στενοκεφαλιάς και ιδεοληψίας, ολοκληρωτισμών, δογματισμών και α-νοησίας και μετατρέπονται σε προσωπικούς για τον καθένα, και για όλους μαζί συλλογικά, ιπτάμενους δίσκους! Για να απομακρυνθούν, έστω και με την πολύτιμη φαντασία τους, έστω και πνευματικά-νοητικά, από το κολαστήριο και την ανυπόφορη κακοσμία του βούρκου. Και να μεταφερθούν σε απαγορευμένους κι ανεξερεύνητους κόσμους-οάσεις μέσα στην επικρατούσα πραγματικότητα και με δυναμική γονιμοποίησης ολόκληρων "ερήμων" άρα κι αλλαγής του κόσμου, για να προεκταθούν έξω από τη γνωστή πραγματικότητα.
 Και να συμμετέχουν στη διαμόρφωση και στο χτίσιμο νέων πραγματικοτήτων. Με καύσιμο την Περιέργεια και διαρκή ανεμπόδιστη Κίνηση και πρωταρχικό σκοπό την επαν-ανακάλυψη της λειτουργίας άγνωστων ως τώρα κοσμικών νόμων. "Θαύματα"=η λειτουργία φυσικών νόμων άγνωστων, ή ιδεοληπτικά ανύπαρκτων", για τη συμβατική-νηπιακή επιστήμη.
 Μια διαρκής, υπερβατική και γενναία διαδικασία για την κατάκτηση της αρμονίας, εσωτερικής κι εξωτερικής. Με απώτατο στόχο το επόμενο βήμα στην εξέλιξη αν όχι όλου του ανθρώπινου είδους, δυστυχώς, τουλάχιστο κάποιων λίγων αντιπροσώπων του..
-Διάβασε ΕΔΩ για τη συγκλονιστική ιστορία της επιστημονικής κοινότητας του Ονγκς Χατ, τις έρευνες για παράλληλους κόσμους , την καταστολή που δέχθηκαν και άλλα παράξενα για ένα ζηλωτή του σκεπτικισμού!
Ανάρτηση σχετική από εμάς: Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο φανταστική από κάθε προχωρημένη επιστημονική φαντασία; " Ong’s Hat ": - η πύλη για τις διαστάσεις
Μεγάλη σημασία έχει και αυτό το άρθρο:   OI ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Αν σκεφτόμαστε τον εαυτό μας ως μοναδικό, πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Η εποχή κατά την οποία πολλοί φυσικοί μπορούσαν να αγνοούν την ιδέα των Παράλληλων Συμπάντων έφτασε στο τέλος της.

Κι αν όλα τα παραπάνω φαντάζουν γραφικά ή εξωφρενικά σε αρκετούς δεν πειράζει!
Είναι βαρύς ο εθισμός της υποταγής σε αρχές και νόμους των λιμνάζοντων υδάτων και η προπαγάνδα, από την παιδική ήδη ηλικία, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Ακόμη και για πολλούς που δηλώνουν "έξω από το σύστημα". Γιατί δεν παύουν κι αυτοί να διακατέχονται, βαθιά στο μεδούλι τους, από αδιάλλακτες στεγανοποιημένες θεωρήσεις και να υποκύπτουν σε λίγο ή πολύ ελεγχόμενες νόρμες σκέψης και συμπεριφοράς και, εντέλει, περιχαράκωσης. Όπου, έστω κι ασυνείδητα και με λανθάνοντες τρόπους, επιτρέπουν την αέναη ανακύκλωση των μαύρων υδάτων της βουρκίλας ή ακινησίας. Διότι δεν παύουν ποτέ να ελέγχονται και να διαβρώνονται από το σύστημα -ή υπερσύστημα- που δηλώνουν πως αντιμάχονται, γινόμενοι προβλέψιμοι κι αναπαράγοντας στην ουσία συστημικές λογικές και πρακτικές παγίωσης "θέσφατων" βεβαιώσεων και δογματισμών.
 Έτσι, ακούγονται συχνά "πρωτότυπες" ατάκες για "φαντασιόπληκτους"  ή "καμμένους", όπως έχει σατυρίσει κι ο ανιχνευτής.

Βεβαίως! Όπως "καμμένοι" και φαντασιόπληκτοι, κι ενίοτε επικίνδυνοι για τους βουρκοκράτορες και τα ιερατεία τους, ήταν άνθρωποι -πολύ μεγάλη η λίστα- όπως:

  • Οι Αμερικανοί αδελφοί Ράιτ, που στα τέλη του 19ου με αρχές του 20ου αιώνα, πετούσαν με το αεροπλάνο τους πάνω από τα κεφάλια - ή τις κολοκύθες- αυτών των "ειδημόνων" που τους χλεύαζαν και δήλωναν ότι καμιά μηχανή βαρύτερη του αέρα δεν μπορεί να πετάξει!
Από το πολύ καλό άρθρο του παραπάνω ακριβώς συνδέσμου, κρίνω απαραίτητο να παραθέσω κι αυτά τα τρία σημαντικά αποσπάσματα, καθώς ο Βίλχελμ Ράιχ επανανακάλυψε τον περίφημο αιθέρα μέσω της κραδασμικής οργονικής ενέργειας, ως συνεκτική και μορφοποιό Δύναμη στο σύμπαν:

" Ένας άλλος εξαιρετικά ιδιοφυής φυσικός και επιστήμων  συστημάτων ο Paul LaViolette και ταυτόχρονα άριστος γνώστης τής επιστημονικής βιβλιογραφίας, έχει αναπτύξει τη θεωρία τής Υποκβαντικής Κινητικής. Στο βιβλίο του “Η Γένεση τού Κόσμου”-εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ εξηγεί ότι αυτή βασίζεται στην παραδοχή ότι το Σύμπαν είναι γεμάτο από τον αιθέρα, ενώ παράλληλα εξηγεί βήμα βήμα την απίστευτη σύγχυση τής σύγχρονης αστροφυσικής με μια καταπληκτικού εύρους παράθεση επιστημονικής βιβλιογραφίας, δείχνοντας ότι ακόμα και στη φυσική η επικράτηση μύθων είναι ο κανόνας. Συνιστώ αυτό το βιβλίο για όλες και όλους εκείνους που θέλουν να μάθουν την πραγματική επιστημονική αλήθεια για τον αιθέρα και την πραγματικότητα για τη θεωρία τής σχετικότητας τού Αινστάιν. "

Ακόμη:

" Ο θεωρητικός φυσικός Ruggero Maria Santilli με το βιβλίο του “Ethical Probe on Einstein Followers in the USA”, (Alpha Publishing) δημιουργεί ανυπέρβλητο σοκ σε οποιοδήποτε φυσικό διαβάσει το βιβλίο του και διατηρεί έστω λίγα μόρια επιστημονικής αντικειμενικότητας και ηθικής. Πρόκειται για βόμβα μεγατόνων με αποκαλύψεις που δείχνουν για μια ακόμα φορά πόσο δίκιο είχε ο Ράιχ, όταν έλεγε ότι υπήρχε συνωμοσία από συμφέροντα και συγκινησιακά πανουκλιασμένα άτομα για να τον καταστρέψουν αυτόν και το επιστημονικό του έργο επειδή καταρρίπτει την ισχύ διαφόρων θεωριών. Για παράδειγμα ο Αϊνστάιν απέρριψε τη συνεχή θερμοκρασιακή διαφορά που εμφανίζεται μεταξύ ενός συσσωρευτή οργόνης και τού χώρου δίπλα του, κάτι που καταρρίπτει  το δεύτερο θερμοδυναμικό αξίωμα, με το ηλίθιο επιχείρημα ότι η μεγαλύτερη θερμοκρασία πάνω από το συσσωρευτή οργόνης οφείλεται στα καθοδικά ρεύματα τού αέρα από το ταβάνι! Όταν ο Ράιχ έκανε το ίδιο πείραμα στο ύπαιθρο και η διαφορά θερμοκρασίας, όχι μόνο δεν χάθηκε αλλά εμφανίσθηκε μεγαλύτερη, ο Αϊνστάιν σώπασε εκκωφαντικά…"

 Όπως επίσης:

" Ο Joao Magueijo -Ζοάο Μαγκέιζο-, καθηγητής θεωρητικής φυσικής στο Αυτοκρατορικό Κολέγιο του Λονδίνου και Ερευνητικό Μέλος της Βασιλικής Εταιρείας, με το βιβλίο του “Φως ο μύθος τής ταχύτητας”- εκδόσεις Τραυλός απομυθοποιεί στα όρια τής γελοιοποίσης όχι μόνο την κοινότητα των βαρύγδουπων πανεπιστημιακών φυσικών, αλλά επιπλέον αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάποιου είδους συνωμοσία μεταξύ τους “να μη θιγεί η θεωρία τού Αϊνστάιν”…


Κι επειδή, συχνά, κάμποσοι από τους "νομοταγείς και μη", σκεπτικιστές, "ρεαλιστές", "διανοούμενους", μπορεί και να φαντασιώνονται ότι, ο καθένας για τον εαυτό του, είναι εν δυνάμει κι ένας μικρός Ιούλιος Καίσαρας ή θεωρεί εαυτό και συντρόφους ως λεγεωνάριους, ταγμένους σε συγκεκριμένους στρατούς συγκεκριμένων στρατηγών και στρατηγίσκων, επιθυμώ να κλείσω αυτό το κείμενο μ'ένα πρέποντα χαιρετισμό:

" Άβε Καίσαρ! Οι 'καμμένοι', αποδιοπομπαίοι, ιδιόρρυθμοι και 'γραφικοί' σε...προσπερνούν: εσένα, τους στρατούς σου, τους υπηκόους σου και τους αντιπάλους σου! "

O Ένοικος...

"Στα Άστρα κι ακόμα παραπέρα!!!"

Γιατί αυτό που αποτελεί το επόμενο άλμα, ένα απαραίτητο κβαντικό άλμα, στην εξέλιξή μας, είναι  Ένα διαστρικό πεπρωμένο

-Παλιότερη ανάρτησή μου στο andidras, ελαφρώς αναθεωρημένη κι εμπλουτισμένη με ανανεωμένα links βάσει των μεταγενέστερων αναρτήσεών μας σε σχέση με όλα αυτά τα ζητήματα-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου